Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Viszonteladók véleménye

Megkértük néhány értékesítési Partnerünket, hogy mondják el véleményüket, tapasztalataikat cipőinkkel kapcsolatban. 

Ezúttal is köszönjük bizalmukat! 

 

              yes Gergely Ágnes-Levendula Cipőbolt-Gödöllő-Veresegyház: 

"Elégedett kereskedő vagyok!  Az olyan partnerekkel tudok jól együtt dolgozni, akik ha probléma merül fel, gyorsan és korrekten orvosolják! A Szamos Kft ezek a cégek közé tartozik. Folyamatosan szezonról-szezonra megújuló új mintáival és óriási kollekciójával a Magyarországon gyártott gyerekcipő csúcskategóriája!"

                 

yes Kórodi Ildikó- Csibecipő- Budapest: 

"Sokan kérdezik tőlem, hogy miért pont Szamos cipőkkel vannak tele az üzleteim. 

A Csibecipő és a Szamos cipő története valahol 2009-ben kezdődött egy ajándék cipővel. A kisebbik fiam akkor töltötte be a hetedik életévét és hát nem volt kicsi lába, ha jól emlékszem, akkor már 33-34 méretnél tartottunk.

Az egyetem alatt hiába tanították meg, hogy milyen bőrből kell készüljön a gyerekcipő, hogy nem elég ha csak a felső része bőr egy  cipőnek, nagyon fontos, hogy a bélés is bőrből legyen. És hát a bőr cserzése és festése, milyen vegyszerekkel kezelik a kikészítése folyamán és milyen festéket és technológiát használnak. Mennyire fontos a talp ergonómiája, a kaptafa formája és még sorolhatnám. Elég nehéz feladat előtt álltam, ha a követelményeimnek megfelelő cipőt akartam vásárolni a fiaimnak.

Szakmai ártalom, de az ajándék cipőt elkezdtem nézegetni, tanulmányozni, és meglepődtem, mert egy igazán jó cipőt tartottam a kezemben. A márka név, hogy Szamos Kölyök, akkor még teljesen ismeretlen volt a számomra. Ez volt az a pillanat, amikor elhatároztam, hogy az én gyerekcipő üzletemben Szamos cipőt fogok forgalmazni.

Kapcsolatom a Szamos márkával már több mint 7 éve tart töretlenül.

Kritika: Minden szezonban újabbnál-újabb modellekkel jelentkezik a Szamos designer csapata. Eladó legyen a talpán, aki követni tudja és mindig a legjobb, legmegfelelőbb cipőt ajánlja a gyerekeknek.

Kórodi Ildikó
Textil mérnök-közgazdász - A Csibecipő Kft. tulajdonosa"

 

            yes Császár Attila-Márkó Cipőbolt- Szeged: 

              "Kolléganőink állítottak össze néhány mondatot a Szamos cipőkről, Ők ismerik a vásárlók igényeit, szokásait, véleményét.

  • A Szamos márkát a vásárlók név szerint ismerik és keresik.
  • Nagyon szeretik a Szamos Supinált termékelet.
  • Tetszik a vásárlóknak, hogy egyre nagyobb választékban kapható.
  • Örülnek annak, hogy évről-évre több figyelmet fordítanak arra, hogy a gyerekek számára is színesek, divatosak legyenek a lábbelik.
  • Ötletesnek tartják, a cipőkön található játékos figurákat. /Lehetne követni a korosztálynak megfelelő trendi mesefigurákat, az éppen aktuális „Őrületet”/
  • Nagyon praktikusnak tartják az orrvédős modelleket."